Over Naki

Naki is eenin 2009. Oorspronkelijk was Naki een familiezaak die zich verder ontwikkeld heeft en vandaag de dag meer dan 300 werknemers telt gevestigd in Brussel en Antwerpen. Ondanks de uitbreiding heeft Naki zijn familiale sfeer niet verloren. Zo maken de huishoudhulpen, die met zorg geselecteerd worden door Anna en haar collega’s, effectief deel uit van de familie Naki.

De verschillende nationaliteiten van de huishoudhulpen dragen bij tot de diversiteit van de werkomgeving van onze onderneming.

 

Ons bedrijf richt zich vooral op dynamische, ernstige en gemotiveerde werknemers.

De persoonlijke kwaliteiten en het organisatietalent van de werknemers zijn essentieel voor het beheer van de dagelijkse taken. Zowel arbeiders als bedienden worden gehoord en gerespecteerd. Hierdoor heeft het bedrijf zich kunnen ontwikkelen in een serene sfeer die aan iedereen de kans geeft om open te bloeien.

Anna Frejdles

ANNA ORENBACH - FREJDLES

Eigenares – Na haar studies vertaling aan het ISTI instituut , richt Anna met haar broer François het bedrijf NAKI op. Ze verdeelt haar tijd tussen de firma en haar fantastische familie met 3 kinderen.

Francois Frejdles FRANÇOIS FREJDLES

Financieel directeur